WAT?! IS DIE BEURS VOLGENDE MAAND AL?

Iedere ondernemer kent dat wel. Je bent druk met ontwikkelen, verkopen, met klanten parten, medewerkers begeleiden en nog honderdduizend andere dingen. En ’s avonds doe je nog even de administratie. Ook nog.

Je hebt je plan, maar je hebt geen tijd voor marketing. Weer die LinkedIn post vergeten. Moet ik wat doen op Twitter? Zijn mijn klanten op Facebook? Heb ik een advertentie nodig? Is die beurs al volgende week? Hoe regel ik goede PR voor mijn bedrijf?

Gevolg? Klanten stroom droogt op. Geen nieuwe leads die klaar staan. Omzet loopt langzaam (of snel) terug. Winst neemt af. Kun je dat contract wel verlengen? Je gaat je zorgen maken.

Pijl met omzet die naar beneden gaat
Omzet gaat naar beneden…

Thuis nog meer te doen, geen tijd voor privé, je gaat slechter slapen.

Dat wil je allemaal niet.

Doorbreek die vicieuze cirkel! Schakel support in voor de marketing. Regelmatig of gewoon tijdelijk, tot het weer op de rit staat.

Geen tijd voor marketing? Geen tijd voor het maken van een marketing plan? Of geen tijd voor de uitwerking van je marketing plan? Ik kan je helpen bij de uitwerking van je hele marketing plan. Of het nu een beurs is of een LinkedIn post, een persbericht of advertentie. Het maakt niet uit, ik regel het voor je.

De zaken lopen weer, leads komen binnen, nieuwe klanten worden bijgeschreven, omzet gaat omhoog. En wie weet kun je straks een marketing manager aannemen. Dat scheelt weer een hoop zorgen.

Neem contact op voor een afspraak.

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Twitter
LinkedIn