Waarom zou ik mijn marketing aan jou uitbesteden?

Marketing uitbesteden? Marketing, eerlijk gezegd doe je het er een beetje bij. Ja, okay, je weet het: het moet beter. Je website is al maanden niet aangevuld, blog heb je niet en je laatste LinkedIn post is ook al weer 3 weken geleden. Dus toekomstige klanten weten niet wat je doet — en bestellen dus niet bij je.  Daardoor draai je niet de omzet die je wilt. En je winst? Staat onder druk. Herkenbaar?

Teveel aanbod

Er zijn ‘tig’ marketingpartijen die je hun hulp aanbieden, zeker in corona-tijd. Grote bureaus, kleintjes, webbureaus, eenpitters… Maar je had al eens je website ‘laten doen’. Dat kostte vooral geld en leverde niks op. En als je nu weer een verkeerde keuze maakt ben je nog verder van huis. Je concurrentie schiet je nu al aan alle kanten voorbij. Maar dat hoeft voor jou niet zo te zijn.

De oplossing

Guido de Jager
Guido de Jager

Ik maak voor jou een praktisch, betaalbaar en werkend marketing plan. Zonder blabla. Als je wilt, help ik bij de uitwerking.  Zodat je klanten weten waarom ze bij jou moeten zijn en weer meer bij je gaan bestellen. En je hoeft niet meer wakker te liggen van al die marketing klussen die nog hadden moeten gebeuren.

Het resultaat

Je hebt een praktisch plan wat je kunt behappen en wat past bij je budget. Krijg weer regelmatige updates via website, blog, LinkedIn en meer. Klanten zijn weer op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Je ziet resultaat van je marketing investering, je omzet zit weer in de lift, je winst neemt toe.

Neem actie

Maak gratis kennis met mijn aanpak. Neem actie en laat marketing weer voor je werken. Neem vandaag nog contact op voor een gratis eerste afspraak.

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Twitter
LinkedIn