Diensten

Wat kan
ik voor
je
betekenen?

MARKETING PLAN

Na de eerste kennismakingsafspraak werk ik de belangrijkste punten uit tot een plan van aanpak. Een plan waarmee jij weer pro-actief de markt kunt benaderen. Met als doel niet alleen maar aanwezig te zijn op beurzen of social media, maar die in te zetten om leads te genereren. Met het plan kun je weer aan de slag of ik kan je helpen bij een deel van de uitwerking.

MARKETING COMMUNICATIE

Ben je tevreden met het plan maar je komt niet toe aan de uitwerking? Ik kan je ook daar helpen. Op basis van het jaarplan, kan ik beurzen voor je organiseren, on- en offline advertenties maken en plaatsen, website, social media, Google Adwords of LinkedIn advertenties plaatsen. Ook een PR plan of de uitwerking ervan. Kortom, jij bepaalt en we spreken vooraf een vaste prijs af.

ZAKEN DOEN IN DUITSLAND

Ben je tevreden met het plan maar je komt niet toe aan de uitwerking? Ik kan je ook daar helpen. Op basis van het jaarplan, kan ik beurzen voor je organiseren, on- en offline advertenties maken en plaatsen, website, social media, Google Adwords of LinkedIn advertenties plaatsen. Ook een PR plan of de uitwerking ervan. Kortom, jij bepaalt en we spreken vooraf een vaste prijs af.